fbpx

Verzendmethodes

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij uiterlijk de volgende werkdag te verzenden. Bestellingen die vrijdag binnenkomen na 12:00 uur verzenden we op maandag (met uitzondering van de feestdagen).

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€4,60 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 7,75 voor bestellingen onder de € 75,- (binnen Nederland)
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- (binnen Nederland)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Je ontvangt van ons bericht inclusief Track & Trace code op het moment dat de bestelling bij ons verzonden is.

Bestelling ophalen

Indien je hebt aangegeven dat je de bestelling zelf komt ophalen bij ons op locatie dan staat deze bestelling over het algemeen de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je bestelling klaar. Je krijgt van ons een email op het moment dat de bestelling gereed staat en opgehaald kan worden. Neem deze email mee (mag ook digitaal) als je de bestelling komt ophalen. Check altijd eerst de openingstijden om te voorkomen dat je voor een gesloten deur staat!

Gewenste verzenddatum

Het is mogelijk om bij het bestellen een gewenste verzenddatum aan te geven. Plaats de gewenste verzenddatum onder opmerkingen bij het afrekenproces. Let op! De bezorgdatum kunnen we niet garanderen. Op de door jouw aangegeven dag versturen wij de bestelling. Over het algemeen wordt de bestellingen door PostNL op de volgende werkdag bezorgd.

Temperatuurgevoelige producten

Chocolade is erg gevoelig voor temperatuurschommelingen. We verzenden de producten met de grootste zorgvuldigheid, maar zullen bij temperaturen boven de 21ºc de verzending mogelijk uitstellen of in overleg tegen extra kosten gekoeld verzenden aanbieden. Na levering adviseren wij de chocoladeproducten koel en droog te bewaren bij een zo constant mogelijke temperatuur tussen de 15º en 20ºC.

Drukte tijdens de feestdagen

Rondom de feestdagen kan het verzenden soms langer duren dan je van ons gewend bent. Dat geldt ook voor het verzendbedrijf waarmee we samenwerken. We vragen hiervoor begrip. Het helpt om je chocolade ruim op tijd en bij voorkeur op werkdagen te bestellen, zodat wij genoeg tijd hebben om het te produceren en te verzenden. 

Retourneren

Uit hygiënische en voedselveiligheidsoverwegingen kan je alleen niet-voedingsproducten terugsturen. Indien een product onverhoopt beschadigd – of niet met de gewenste kwaliteit – is aangekomen, horen we dat graag en kun je het beste contact opnemen via info@dechocoladewereld.nl.

Hieronder kun je het modelformulier herroepingsrecht downloaden en invullen indien je daarvan gebruik wenst te maken:
https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/voorbeeld-modelformulier-herroepingsrecht

Kaneel

Omschrijving bonbon

Melk chocolade gevuld met een zachte kaneelganache

Nobel

Omschrijving bonbon

Pure chocolade, gevuld met een ganache met Amelander Nobel Likeur

Karamel zeezout

Omschrijving bonbon

Melkchocolade gevuld met een ganache met vloeibare eigen gebrande karamel getrokken uit verse vanille en een vleugje zeezout