fbpx

Disclaimer

Afbeeldingen, logo’s, verpakkingen en andere huisstijl elementen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming.

Productafbeeldingen en promoties mogen openbaar worden gemaakt indien op zichtbare manier de merknaam De Chocoladewereld wordt vermeld. We waarderen het als onze enthousiaste klanten informatie over onze producten delen met anderen.

Vanwege de ambachtelijke productie van De Chocoladewereld kunnen de op deze website geplaatste afbeeldingen enigszins in kleur afwijken van de daadwerkelijke producten.

Als blijkt dat door oneigenlijke toegang tot onze website en webwinkel (door bijvoorbeeld hacken) veranderingen in de inhoud zijn aangebracht, dan zullen we trachten dat weer zo spoedig mogelijk te herstellen en in orde te brengen. We kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen daarvan en/of geleden schade daardoor.

We doen ons uiterste best de inhoud van deze website en van onze webwinkel correct en actueel te houden. Producten en diensten (zoals de vorm en samenstelling van bonbons of de inhoud van aangeboden proeverijen) zijn echter aan verandering onderhevig. We hebben niet altijd de mogelijkheid de informatie daarover op onze website direct aan te passen.

Kaneel

Omschrijving bonbon

Melk chocolade gevuld met een zachte kaneelganache

Nobel

Omschrijving bonbon

Pure chocolade, gevuld met een ganache met Amelander Nobel Likeur

Karamel zeezout

Omschrijving bonbon

Melkchocolade gevuld met een ganache met vloeibare eigen gebrande karamel getrokken uit verse vanille en een vleugje zeezout